4 стилни идеи как да носим тренчкот


4 стилни идеи как да носим тренчкот

Един класически тренчкот никога не излиза от мода! Той с финес и елегантност оповестява идването и на студените месеци, и на топлите. В крайна сметка, добрият, стар тренч е дреха, която намира приложение през минимум два годишни сезона, затова заслужава да ѝ обърнете внимание. Ето и как да комбинирате, за да изглеждате всеки път различно.

С пола или рокля

Тренчът се комбинира повече от успешно с рокли и поли, но все пак трябва да имате предвид няколко „изисквания”. Не съчетавайте с разкроени, макси или миди поли (същото важи и за панталоните „палацо”) и избягвайте дължините, които се виждат под тренча. В случай, че вашият шлифер стига до средата на бедрото, а искате да комбинирате с пола до коляното, то е редно да го носите разкопчан.

С дънки

Някои жени погрешно смятат, че тренчовете са запазена марка за елегантните бизнес дами, които всеки ден носят токчета и костюми. Този тип връхна дреха стои повече от перфектно и в „дует” с всякакви модели дънки, било те и бойфренд.

В градски стил

Облечен сякаш в бързината, с небрежно навити ръкави, разкопчан, с развяващи се краища и с вдигната високо яка… Облечен по този начин, тренчкотът придава един леко хлапашки и небрежен вид, независимо дали сте го комбинирали с ефирни токчета или с кецове.

Вместо сако или блейзър

Класическите тренчове обикновено се предлагат в бежово, черно или кафяво. За да се откроите от тълпата, можете да използвате вашия шлифер като блейзър, съчетавайки го цветово с обувките или чантата.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама