4 актуални визии в Instagram, които да копирате това лято


4 актуални визии в Instagram, които да копирате това лято
Снимка: iStock/Guliver

С всяка изминала година и всяка смяна на сезоните, тенденциите се променят. Разбира се, има и вечни елементи, които се появяват година след година все така актуални, като например бялата риза на сини райета, бежовият тренч, белият панталон и т.н. По-често обаче сезонните трендове просъществуват само няколко месеца и са предназначени за най-големите „фешанисти”. Визиите, които ще ви покажем днес, са наречени „микро-тенденции“, живеят предимно в TikTok и Instagram и се движат със светкавична скорост. Затова, ако искате да сте в крак с модата, преспокойно можете да копирате някои от тях.

5 СВЕЖИ РОКЛИ, КОИТО ТРЯБВА ДА ИМАТЕ ТОВА ЛЯТО

Островно момиче

Вдъхновени от Хавай щампи на хибискус, крошети, плетени на една кука, и множество пастелни нюанси. Запленени от носталгията по филми като Blue Crush и Aquamarine, настроението, което пресъздава визията на „островно момиче”, е безгрижно - нещо, от което всички имаме нужда в момента. Не сте сигурни откъде да започнете? Опитайте с “bucket” шапка (бел.ред. шапка идиотка), смел плетен комплект от две части, ратанова чанта и чифт чехли тип Birkenstock.

Подготовка за тенис

От плажа се отправяме направо към тенис кортовете. Естетиката „Подготовка за тенис“ е свързана с взимането на класически елементи от спортното облекло и придаването им на нова визия. Заложете на поло тениски, плисирани поли или бели суичъри с цип и не се страхувайте, ако не притежавате ракета – за тази визия не се изисква атлетично майсторство.

Обратно в гимназията

Абсолютен хит е да изглеждате като момичетата, които са живели в библиотеката по време на гимназията, чели са 100 пъти Джейн Остин или просто обожават да носят карирани поли и сладки елечета. Можете да бъдете една стъпка „по-тъмни”, избирайки черен топ тип корсет или кроп топ.

Френски Прованс

Трендът „Cottagecore“ ни навява много приятни вибрации – лавандулови полета, много памук, буфан ръкави. И сега, когато официално е лято, тази визия може да бъде усъвършенствана с плетени кошници, леки потници с изящни женствени детайли и плаващи миди рокли.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама