4 пуловера, които трябва да имаш този сезон


4 пуловера, които трябва да имаш този сезон

Пуловерите са неразделна част от есенно-зимния ни гардероб. И макар че много обичаме изчистения си и топъл пуловер от миналата година, имаме нужда от нещо ново. Ако искате да сте в крак с тенденциите, трябва да се сдобиете с поне един от следните модели.

Пуловер туника с колан

Обичаме свободните пуловери, но често те прикриват женските ни форми. Решението? Сложете си колан - така ще подчертаете талията и ще създадете силует на пясъчен часовник.

Пуловер с паднало рамо

Това лято блузите с паднало бяха супер актуални. Тъй като времето е по-студено, това не означава, че трябва да се разделите с тази тенденция. Пуловерите с паднало рамо са супер женствен, затова със сигурност трябва да се сдобиете с такъв.

Комбинирани материи

Защо да избирате между памук, прежда и изкуствена кожа, когато може да имате и двете. Комбинацията на различни материи е сред топ тенденции при пуловерите.

Пастелни цветове

Макар че свързваме тези нюанси по-скоро с пролетта и лятото, внесете свежо излъчване във визията си, като облечете пуловер в пастелен цвят.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама