4 стилни начина да съчетате пуловерите от гардероба си


4 стилни начина да съчетате пуловерите от гардероба си
Снимка: Instagram

Има три факта за зимата, за които със сигурност знаем, че са верни - колкото и да е студено, понякога пием фрапе или студен чай, има много по-лоши грехове от това да си купим още един чифт черни ботуши и независимо колко пуловера имаме, в крайна сметка носим 5-те си най-любими. В името на добрия стил, днес ще ви представим няколко по-свежи начина да стилизирате всеки тип пуловер, който притежавате, така че да избягате от традиционните комбинации с черен панталон.

1. С голяма яка

Знаем, че е безкрайно удобно да „намъкнете“ уютния си пуловер върху чифт скини дънки и да започнете деня си. Но когато се почувствате отегчени, ви предлагаме да заложите на миди пола с животински принт и ботуши. Незавиисмо дали любимото ви плетено „другарче“ е бежово, сиво, или червено, гарантираме ви, че ще внесете свеж полъх в зимната рутина.

2. Плетена рокля

Наистина не е нужно всеки път роклята пуловер да се комбинира с ботуши над коляното и късо кожено яке. Този аутфит стана доста тривиален, затова заложете на дебело уютн опалто тип „teddy bear”, кецове, боти и въобще всичко в „стрийт“ стил.

3. С обло деколте

Ще ви кажем една тайна – всяка жена има такъв пуловер и почти нито една не се харесва с него. Ако се чувствате безформени, можете лесно да коригирате проблема, като комбинирате с блейзър и скини панталони.

4. С металически отблясъци

Блестящите или украсени пуловерчета не са запазени само за предстоящите коледни партита и определено не си отиват само с кожени или миди поли. Напротив, внесете малко блясък в ежедневието си и дайте шанс на всички металически плетива.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама