5 актуални тенденции при плажните облекла за лято 2022


5 актуални тенденции при плажните облекла за лято 2022
Снимка: iStock

Щом летните месеци се появят зад ъгъла, всяка жена започва да се оглежда за нов бански. Но какво става с плажното облекло над банския? Защо все още дънковите панталонки са предпочитани? Крайно време е да надстроим облеклото си край басейна или морския бряг към нещо малко по-елегантно и много по-удобно. Тези 5 тенденции са лесни, готини и със сигурност ще ви донесат много комплименти.

1. Ленени ризи

Ризите от естествени материи като лен с къси ръкави и копчета в ярки цветове са най-лесните „прикрития” за това лято. Можете да заложите на дълги модели или пък на класически кройки, комбинирани с широки панталони.

2. Съвпадащ саронг

Класическите саронги, вързани изкусно около тялото ви, никога няма да излязат от мода, но платовете, които отговарят на точния цвят или модел на вашия бански, са може би най-популярната опция за лято '22. Те моментално ще ви накарат да се почувствате малко по-изискани, още повече в комбинация с бляскави овърсайз слънчеви очила.

3. Плетени рокли на кука

Плетенето на една кука е супер тренд в момента, така че не се учудвайте защо попада в списъка. Можете да изберете и по-плътно плетиво, което би било подходящо за брънч в града, но по-свободните модели са нашият фаворит.

4. Панталонки с висока талия

Късите панталонки със свободен силует и висока талия предлагат достатъчно покритие на бедрата и средната част, без да се чувствате твърде „официални”. Те също така изглеждат доста добре с ленените ризи, които споменахме по-горе.

5. Сатенени кафтани

Кафтаните са едновременно невероятно бляскави и адски лесни за носене. И въпреки че има много различни стилове, от които да избирате, ние предпочитаме макси дължини за максимален блясък.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама