5 начина да носите костюм като Кейт Мидълтън


5 начина да носите костюм като Кейт Мидълтън
Снимка: Getty Images

Костюмите преживяха истинско кралско възраждане през последната година. Разбира се, огромен принос за това имаха Кейт Мидълтън и Меган Маркъл, които често обличаха това делово облекло. Но как да носите костюм, така че да изглеждате актуални, а не сякаш сте се запътили към задушаващ офис? И има ли начин да съживите някой от костюмите, които вече притежавате? Отговорът се крие е в кралските снимки на Кейт Мидълтън. Ето 5 правила за носене на костюм, които принцесата следва религиозно.

1. Заложете на монохромен аутфит

Едноцветният костюм е най-лесното и най-елегантно облекло за различни събития в един и същи ден – работа, среща с приятелки, питие в заведение. И все пак, трикът да го направите правилно е да съчетаете всичко - чантата, обувките, колана. Може да е в една и съща цветова гама, но нищо не трябва да отклонява окото от смелостта на един последователен избор на цвят.

2. Експериментирайте с овърсайз или двуредно сако

Стига кройката да е правилна – което означава да не се събира около талията или бедрата ви – едно такова сако изглежда елегантно и свежо. Също така, детайлите като разположението на джоба или дължината на панталона са от значение.

3. Не се страхувайте да съчетавате различни елементи

По-изчистен и текстуриран блейзър привлича погледа нагоре, докато черният панталон (отново с идеално кройка) допълва, без да се конкурира.

4. Мислете отвъд това, което е традиционно

Можете да си поиграете с асиметрична кройка или визия с колан. Дори, самият костюм да е традиционен, не се страхувайте да оцветявате извън линиите и да добавяте по нещо от себе си.

5. Когато се чудите, бял топ винаги работи

Бялата тениска или блуза е лесен начин да разчупите монохромния цвят. Просто не забравяйте да я пъхнете в панталона и се уверете, че е изгладена като самия костюм.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама