5 стилни идеи как да носите ярки и свежи цветове


5 стилни идеи как да носите ярки и свежи цветове

Настъпването на хубавото и топло време винаги влияе положително на настроението ни и ни кара да експериментираме и да включваме все повече цветове в ежедневното си облекло. Въпреки това, е изключителна рядкост да срещнете дама, комбинирала повече от един ярък цвят. В повечето случаи използваме кобалтово синьо, лимонено жълто или тревисто зелено като акцент, настанил се удобно или върху обувките ни, или върху чантата... Днес обаче ще ви покажем как да изглеждате шик и с повече от 1 цвят!

Синьо и зелено

Не се притеснявайте, все още може да се намери някой моден „разбирач“, който да ви каже, че тези два цвята не се носят заедно...Е, ние пък ще ви покажем, че синьото и зеленото създават едно страхотно и хармонично усещане.

Оранжево и цикламено

Ако сте си мислили, че тези два ярки цвята нямат място един до друг, няма да сте напълно прави. Да, оранжевият цвят е леко агресивен, но перфектно визуализира лятното настроение, което се надяваме скоро да ни обземе още повече.

Кобалтово синьо и жълто

Жълтият цвят просто „крещи“ свежест, младост, лято, емоции. Но в комбинация със синьото не е така екстравагантно, напротив, внася шик във визията. Ако все пак, комбинацията ви се струва невъзможна за града, винаги можете да замените кобалтовото синьо с моряшко, което пък е чудесен разнообразен заместител на класическото черно.

Коралово и синьо

Коралото има десетки различни нюанси, вариращи от розово и цикламено, та чак до червено и оранжево. Независимо на кой тон ще се спрете, не забравяйте да включите и синьо в аутфита!

Лилаво и червено

От хиляди години лилавото се асоциира с магичното и кралското. В комбинация с нещо червено, лилавото силно привлича богатството – от край време славата и парите вървят ръка за ръка, така че няма да сбъркате, ако добавите нотка кралско лилаво към наситеното червено.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама