5 свежи идеи как да украсиш кецовете си


5 свежи идеи как да украсиш кецовете си

Всяка жена, която цени удобството, трябва да има поне един чифт кецове. Те са практични, а напоследък все повече се предлагат по-интересни модели, които внасят уникалност във визията ни.

И тъй като сме в творческо настроение, ви предлагаме няколко чудесни идеи как сами може да декорирате кецовете си.

1. С шипове

За целта имате нужда единствено от метални шипове (може да ги намерите в кинкалериите), здраво безцветно лепило или силикон.

 

2. Супер блестящи кецове

Ако обичате блясъка и не се притеснявате да привличате вниманието към себе си, може да си направите такива кецове. Имате нужда от брокат в желания цвят, здраво безцветно лепило и кристали. 

Първо облепете предната част, върху която ще лепите кристалите, с тиксо. След това намажете останалата част от кецовете с лепило и посипете с брокат. Махнете тиксото и залепете отгоре кристалите.

 

3. На точки

Закачливи кецове, които може да направите с помощта на бял перманентен маркер за текстил. 

 

4. С изрезки от списания

Имате нужда от бяла акрилна боя за декупаж, бутилка с пулверизатор с вода, изрезки от списания, четка и безцветен лак. Първо намажете с обилно количество боя от външната страна картинката, залепете върху кецовете, след което оставете да изсъхне добре. След това напръскайте леко картинката с вода и изтъркайте хартията. Трябва да имате предвид, че може не цялата картинка да се отпечата добре. По желание може да нарисувате нещо с пернаментен маркер, след което просто покрийте всичко с безцветен лак.

 

5. Космически

Създайте космически ефект с помощта на различни цветове боя за текстил и гъбичка. Накрая нарисувайте звездички с помощта на бял маркер.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама