5 тенденции, които да пробвате през 2023


5 тенденции, които да пробвате през 2023
Снимка: iStock

Има определени модни правила, които обичаме да следваме. Но не можем да си „кривим душата“, че не тръпнем в очакване, когато излязат тенденциите за новия сезон. В крайна сметка, колкото и разкошен да е един капсулен гардероб, не бихме могли да устоим на нещо стилно, интересно и в крак с модата. Ето 5 модни находки, които да пробвате през новата година.

1. Дълги поли

Тайната да накарате тази кройка да работи за вас (микротенденция в Ню Йорк, която ще видите навсякъде през пролетта) е да заложите на модел с цепка, така че да покажете краката си, а пък и да можете да се движите свободно.

2. Кроп якета

Изрязаният пуф е също толкова топъл, колкото всяка парка с дължина до ханша. Номерът да носите успешно този стил е да помислите за тонална координация - тоест да изберете горнище и панталон, които са в едно и също цветово семейство, така че да не нарязвате тялото си на части.

3. Плетива на една кука

Плетената на една кука материя придава неповторим фигурален стил, но с добавен занаятчийски завършек, който е игрив и богат.

4. Цитрусови цветове

Повтаряйте след нас: „Животът е твърде кратък, за да носим само неутрална палитра“.

5. Палта без ръкави

По-топло от традиционната жилетка, но не толкова тежко като цяло палто, палтото без ръкави заслужава малко внимание.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама
Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама