5 визии от Олимпийските игри, които заслужават медал


5 визии от Олимпийските игри, които заслужават медал
Снимка: Getty Images

Отборите, присъстващи на летните олимпийски игри в Токио, не само ни дадоха поводи за радости, но и ни напомниха за модната арена, която макар и в сянка, присъстваше на Олимпийските игри. Още на церемонията по откриването японската певица Мисия зашемети в обемна рокля на дизайнера Томо Коидзуми, която почти спря дъха ни. Ето и кои други визии се откроиха най-много.

ЗАЩО СВЕТЪТ Е ОБСЕБЕН ОТ "ГРОЗНИТЕ" ОБУВКИ

1. Роклята на Мисия

Докато изпълняваше японския национален химн, „Kimi Ga Yo“, Мисия изглеждаше абсолютно зашеметяваща в роклята си, приличаща на дъга. 43-годишната певица освети стадиона в своя многоцветен тоалет.

2. Трикото на Майкайла Синър и Симон Байлс

Двете гимнастички впечатлиха със своите трика, които бяха заслепени с над 3500 кристала Сваровски, изработени по поръчка за всяка от жените.

3. Екипът на САЩ

Ralph Lauren облече екипа на САЩ за седма поредна година и този път наистина всички бяха изключително стилни!

4. Целите трика на гимнастичките на Германия

Олимпийският отбор по гимнастика на Германия зае силна позиция по отношение борбата със сексуализацията в спорта. Това стоеше зад избора на момичетата да носят трико с дълги крачоли вместо традиционните изрязани модели.

5. Бродираните дънки на Roos Zwetsloot

Скейтбордистката на Холандия реши да заложи на страхотни бели панталони, избродирани с птици, по време на финала.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама