6 лесни визии "в последния момент" за Нова година


6 лесни визии "в последния момент" за Нова година
Снимка: iStock

Сигурни сме, че опциите за новогодишни партита изглеждат безкрайни и понякога е трудно да вземете решение месец предварително. Разбира се, това също означава, че процесът на планиране на облекло също може да изглежда безкраен. Въпреки че е доста забавно в началото, след известно време креативността ви започва да избледнява, нямате време да обикаляте молове, не ви се дава цяла заплата за специална рокля, която така или иначе ще облечете само на партито. Спокойно, всичко е под контрол!

Преди да се стресирате, погледнете внимателно гардероба си. Вероятно вече имате няколко елемента, които могат лесно да се „сглобят” и да получите страхотна визия в последната минута. Всеки артикул, който имате, просто трябва да бъде видян в нова светлина. И така, събрахме няколко готини визии за Нова година от Instagram, които не изискват предварителна подготовка, а изглеждат супер празнично и стилно!

Имате лятна сатенена рокля, която всички са виждали? Комбинирайте я с пуловер и колан на талията, за да завършите визията си.

Повдигнете черния моно тоалет на друго ниво, като съчетаете с изчистен цветен блейзър.

Кожените панталони, които носите в ежедневието си, могат да изглеждат доста „уау”, ако ги съчетаете с шикозен прозрачен топ.

Същото важи и за дънките, просто имате нужда от малко дантела.

Гащеризоните обикновено са „спасителен пояс” в последния момент, независимо колко са спортни или елегантни. Просто комбинирайте с пухкаво яке, диадема с камъни или нещо с пайети.

Позволете на вашите ръкави да кажат всичко!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама