Тенденциите при празничните облекла за Коледа и Нова година


Тенденциите при празничните облекла за Коледа и Нова година
Снимка: iStock

Празниците са точно зад ъгъла и като много други хора, ние също сме развълнувани да приключим тази някак хаотична, но пък отваряща очите, 2021 година. След доста време, прекарано на дивана, всички сме повече от развълнувани да дадем старт на празничните тържества, без значение къде точно сме решили да празнуваме. Още по-важното е, че сме в трескаво търсене на подходящите тоалети, в които да посрещнем както Коледа, така и 2022 година! Ето някои от най-актуалните тенденции за този бляскав сезон!

ХИТ ТРЕНД: КАК ДА НОСИТЕ РОКЛЯ С ПЕРА

Пера

Вече сме си говорили за тях, но е факт, че когато става въпрос за празнична мода, перата винаги са на върха в списъка като задължителна тенденция. Въпреки че този ефирен и лек материал може да изглежда обезсърчителен за носене, всъщност е много по-лесен, отколкото си мислите.

Пижама, но не съвсем

Ако трябва да бъдем честни, не сме се отказали напълно от комфорта на диваните, така че кой е казал, че не можем да носим пижама на парти?

Мини пола

Мини полите ще продължат да доминират и през празничния сезон и просто имате късмет, защото можете да съчетаете тези модели доста време след като празниците отминат.

Рокля пуловер

Бъдете сигурни, че никога не можете да сбъркате с рокля пуловер. Открийте празничния сезон с тези уютни и сладки модели.

Цветни костюми

Всички сме виждали любими звезди и инфлуенсърки да сияят в цветен и стилен костюм! А по всичко личи, че този тренд няма да ходи никъде, така че това е чудесна инвестиция както за празниците, така и за пролетта.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама