6 навика на стилните жени


6 навика на стилните жени
Снимка: iStock/Guliver

Ето един факт: Всеки с кредитна карта може да влезе в най-скъпия магазин и да излезе като модна икона. Но много малко хора - с кредитна карта или не - могат да бъдат смятани за жени с истински стил. Ето какво правят те, за да изглеждат винаги ослепително.

1. Те не следят модни блогове, копирайки точната визия - марка по марка

В днешни дни модните блогове са неизчерпаем източник на вдъхновение. Всъщност, ние самите прекарваме много време в ровене в Instagram, за да търсим идеи за интересни визии.

Не забравяйте, че много от модните блогърки и журналистки получават дизайнерски неща безплатно, за да ги промотират. Някои пък са много по-богати от нас и могат да си позволят най-новите дизайнерски модели. Затова наистина стилните момичета се вдъхновяват от визията, но знаят как да намерят по-евтини варианти и в същото време да им придадат собствен почерк.

2. Те могат да намерят интересен продукт навсякъде

Стилните жени знаят, че марката не прави дрехата по-хубава, затова може да ги видите както в стилни магазини, така и във втори употреби, защото най-големите богатства могат да бъдат открити навсякъде.

3. Знаят как да се обличат според собствения си вкус

Няма да е изненадващо да ги чуете да казват за визията си: "О, тази блуза е на 100 години". Да, самата блуза може да е много стара, но важното е, че те знаят как да я съчетават така, че да изглежда супер стилно - с набрани ръкави, загащена в пола с висока талия или пък с ефектни обици.

4. Те знаят, че марките не ги правят по-готини

Звучи клише, но най-стилните жени - и мъже, ако това има значение - в света са тези, които знаят, че нямат нужда от пуловер, който струва 700 лева или чанта за 1000, за да бъдат готини. Те могат да излязат със сива тениска и дънки и да изглеждат като най-стилните, просто защото имат самочувствие.

5. Те не са роби на модата 

Някои от най-стилните хора могат да се забавляват с модата и да следват тенденциите, без да им бъдат роби. Ако не харесвате нещо, дори най-известната блогърка да го носи, не го купувайте. Толкова е просто.

6. Те не се обличат, за да бъдат смятани за стилни

Истински стилните момичета не се обличат, за да попаднат в нечий блог или сайт за най-добре облечени хора, а заради самите себе си, техния начин на живот и какво изглежда добре върху тях. Повярвайте ни, няма значение дали тези обувки са на Маноло Бланик, ако не може да ходите с тях. С боти и къса рокля ще изглеждате много по-готини.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама