6 стилни трика, благодарение на които Кейт Мидълтън е модна икона


6  стилни трика, благодарение на които Кейт Мидълтън е модна икона
Снимка: Getty Images

Кейт Мидълтън е истинска модна икона и много жени искат да се обличат като нея. Като кралска особа, херцогинята е длъжна да се придържа към строг дрескод, но тоалетите ѝ все още стават тема на дискусии в социалните медии. И точно там е магията – въпреки официалния протокол на обличане, Кейт винаги успява да очарова не само феновете си, а дори и критиците. Ето триковете, които ѝ помагат.

1. Прекроява дрехите си

Стилът на Кейт Мидълтън се свързва с идеално прилепнали тоалети. Херцогинята е прекроила почти всичките си дрехи, което ѝ позволява винаги да изглежда шик. Известен факт е, че Кейт е пестелива и често носи една и съща дреха по няколко пъти. През 2018 година тя носеше синьо палто по време на бременността си. Видяхме променената и стеснена версия 2 години по-късно.

5 АКТУАЛНИ ТЕНДЕНЦИИ ПРИ ПЛАЖНИТЕ ОБЛЕКЛА ЗА 2022

2. Избира няколко прически и ги редува

През годините прическата на Кейт не се е променила много. Кейт не боядисва косата си, не си пуска по-дълга коса от 5см под раменете и не се подстригва късо. Основните ѝ прически са нисък кок, опашка и едри вълни. Кейт просто избира прическа, подходяща за конкретна ситуация: официален прием, разходка или събитие на червения килим.

3. Харесва фините щампи и шарки

Кейт предпочита фините шарки (обикновено класически полка точки) или различни флорални щампи. Тя успя да стилизира дори леопардовата щампа по най-изтънчения и фин начин.

4. Знае как да носи колан

Коланът може да ви помогне да изглеждате по-елегантно и изискано — с него можете да подчертаете талията или да направите краката си визуално по-дълги. А херцогинята на Кеймбридж със сигурност разбира от колани и редовно допълва тоалетите си с този аксесоар.

5. Дължината на полите ѝ зависи от ситуацията

За официални събития Кейт обикновено избира обикновени класически рокли, които са с дължина до коляното или малко по-дълги, без крещящи щампи. На светски събития херцогинята се появява в рокли до пода. Често акцентира роклята си с дантела, волани или пайети.

6. Използва яка като аксесоар

Понякога Кейт добавя интересни детайли към простите си класически тоалети. А един от любимите ѝ трикове е яка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама