6 тенденции при дрехите за пролет 2021


6 тенденции при дрехите за пролет 2021
Снимка: iStock/Guliver

Въпреки че 2020 беше спокойна година за света на модата, тя успя да представи няколко доста смели идеи за пролет/лято 2021, които вече оказват сериозен натиск върху тендециите. Отдавна не ни се беше случвало да харесаме всяка една тенденция, но в случая беше неизбежно. Сега ще разберете защо.

5 СВЕЖИ ЦВЯТА, КОИТО ЩЕ СА ХИТ ПРЕЗ 2021

1. Boyfriend сако

След като емблематичните boyfriend дънки добиха такава популярност, сега дизайнерите са решили да пробват и със саката. Създайте издължена визуална илюзия и играйте с формите, вдъхновени от 80-те години, като подплънки на раменете и втален силует.

2. Шалове за глава

Вдъхновена от 50-те и 60-те години, тази луксозна модна тенденция се завръща в голяма степен. Забрадките предпазват косата ви от вятър и слънце и придават завършеност на тоалета ви, без да изглежда сякаш сте се престарали. Изберете копринен дизайн с флорални мотиви или сложни шарки. Канализирането на вашата вътрешна Грейс Кели никога не е било по-лесно с този класически артикул.

3. Сорбе пастелни тонове

Друга тенденция, която продължава да доминира и тази година, са пастелните тонове. Тези вдъхновени от сорбето цветове са идеалният вариант за нежната пролет. Изберете костюм в хладно ментово зелено или тренчкот от мека лавандула. А защо не и двете едновременно?

4. Жълти чанти

Този сезон жълтите чанти ще превземат модните подиуми и улиците. Тази тенденция е лесна за възпроизвеждане и неподвластна на времето, а пък има наистина много нюанси за избор.

5. Тренчове с фолклорни мотиви

Тези красиви и сложни щампи, вдъхновени от различни фолклори, са наистина очарователни! Можете да пробвате с български шевици, руски бродерии, индийски елементи и т.н. Тази тенденция е лесна за оформяне и изглежда фантастично за всеки тип тяло.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама