6 тенденции при сватбите тази пролет


6 тенденции при сватбите тази пролет
Снимка: iStock/Guliver

Макар че има някои традиционни елементи, които трябва да присъстват във всяка сватба, предложенията за декор, рокля и всичко помежду им постоянно се променят. 

Пролетните сватби са едни от най-предпочитаните заради красивата зараждаща се природа и хубавото време. Ако и вие сте решили да кажете "Да" на любимия си този сезон, ви предлагаме да видите 6 от големите тенденции при сватбите.

1. Огромни балони

Тази пролет всичко ще е голямо, поне що се отнася до балоните. Независимо дали ще са закачени ниско, украсени с гирлянди, или пък ще се реят във въздуха със сигурност ще привлечете вниманието на гостите си. 

 

2. Зелен сватбен букет

Кой има нужда от цветя? След като "Пантон" обяви, че "Зеленина" е цветът на 2017, спокойно може да заложите на подобни зелени букети, които са семпли и доста по-различни от традиционните, които сме свикнали да виждаме в ръцете на булките.

 

3. Кейп (пелерина)

Пелерината тип кейп е много актуална и подходяща за пролетните температури, когато все още не може да си позволим да се разхождаме с голи рамене навън. Те са романтични и практични.

 

4. Неплътна глазура при тортите

Нещо средно между тези с фондан и "голите" торти, при които липсва всякаква глазура. Този вариант е семпъл и доста елегантен. За да се впишете в по-натуралната тенденция, може да я украсите с истински растения. 

 

5. Семпла украса на масата

Подобно на тортите, сватбените маси нямат нищо общо с натруфеност и блясък. Залага се на една доста по-изчистена линия и романтична визия с по-малко декорация. 

 

6. Лесни за поддържане прически

Булките имат много неща, за които да мислят, затова надали ще се чувстват комфортно постоянно да се притесняват, че прическата им може да се развали. Тази година определено се налага тенденцията на по-небрежните сватби, затова ви препоръчваме да се спрете и на такава прическа.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама