Как да бъдеш стилна в офиса тази пролет


Как да бъдеш стилна в офиса тази пролет
Снимка: iStock/Guliver

Всички си признаваме, че понякога се обличаме скучно и по правилата по една или друг причина. Ако обаче не намирате решение на този проблем в гардероба или в Instagram профила си, бихме искали да ви предложим малко помощ. Ето няколко идеи как да преобразите офис облеклото си с настъпващата пролет.

Бягство от класическото черно

Всички знаем, че костюмът е задължителен не само в офис гардероба. Всяко момиче би трябвало да има поне един сет от две matchy-matchy части не само за да изглежда професионално в офиса, но и за да привлича погледи и на улицата. Ние смятаме, че няма нищо лошо в това да заложим на класическия черен или сив костюм за работния ден, но сякаш този избор е леко… скучен. За да избегнете сливането с всички останали на работното място, заложете на цвета. Една комбинация от сако и панталон в цвят, различен от гореспоменатите класически такива, гарантира внимание към облеклото и първо място за най-добре облечено момиче в офиса. Освен че получавате точки за стил, ще приповдигнете и настроението си, а нищо не е по-хубаво от това да се чувстваме добре в кожата и дрехите си. Вдъхновете се от примерите долу.

Дайте си свобода

Несъмнено полата тип молив дава усещане за професионализъм и подчертава фигурата по деликатен и женствен начин. Но, да погледнем живота от практична гледна точка, същата пола никак не се справя със задачата да си стои на мястото, когато сядаме или се движим. Интересна и по-функционална алтернатива на полите молив са миди разкроените поли. Освен парижки шик те добавят към тоалета свобода на движението, ами – практични са! Ако закъснявате за работа и ви се налага да потичате към таксито, поне ще сте сигурни, че няма да се сдобиете с нежелана цепка на полата. Освен практичността, миди полата в "А" силует е чуден street style елемент! Комбинирана с ботуши и блейзър или oversized пуловер обещава моментален ефект "уау".

НАУЧЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама