4 идеи как да носим цвета на 2019 година


4 идеи как да носим цвета на 2019 година
Снимка: Instagram

След дълго и трепетно чакане, институтът Пантон се произнесе – цветът на 2019 година е "жив корал". Той е вибриращ и мек, а според Института е и от жизненоважно значение за настоящия световен климат, "символизирайки нашата вродена нужда от оптимизъм и радост". Живият корал определено лесно може да влезе в гардеробите ни, предлагайки един фин, топъл и сладникав щрих към обичайното ни облекло. Важно е да използваме цвета внимателно и по-скоро като акцент, независимо дали изберем динамичен, или светъл нюанс. Ето и няколко идеи как да постигнем перфектния баланс с помощта на "живия корал".

Палто

Може би малко странно и неочаквано, но палтото, обагрено в тези тонове, несъмнено е глътка свеж въздух както за вас, така и за околните. То внася настроение дори и в най-мрачните дни, така че защо не?

Панталон

Може би е разумно да се сдобиете с чифт коралови панталони през пролетта, тъй като цветът определено не е най-практичният за зимните месеци. Но за сметка на това, чакането ще си заслужава!

Чанта

За щастие, при чантите няма сезони, така че съвсем спокойно можете да разхождате вашето ново коралово съкровище, дори когато навън има 20 сантиметра сняг.

Обувки

Лоуфъри или токове, каквото и да изберете, със сигурност ще приковавате погледите към себе си, благодарение на "живия корал".

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама