Как да измерим идеалната височина на токчето


Как да измерим идеалната височина на токчето
Снимка: iStock/Guliver

Високите токчета отдавна са обвинявани, че причиняват много здравословни проблеми, сред които кокалчета на палците и болки в гърба. Но ние смятаме, че една жена не трябва да се разделя с любимите си обувки. Както съветват докторите, най-важно е да намерите височината, която е най-подходяща за вас.

Днес ви предлагаме 3 ефективни начина да определите правилната височина на токчетата, така че да се чувствате комфортно през целия ден.

За ежедневни обувки

Този метод ще ви помогне да откриете най-здравословната височина на токчето, която е подходяща за ежедневието. Някои доктори казват, че тя не трябва да бъде повече от 4 см. Проверете дали това е така, като направите следното просто изчисление.

Перфектната височина на токчето

Същността на тази формула е, че перфектните токчета трябва да бъдат достатъчно високи, за да се създаде идеално съотношение между дължината на краката и височината ни.

Максималната височина на токчето за вечерно излизане

Седнете на стол и изпънете крака си напред. Отпуснете крака и измерете разстоянието от петата до възглавничката на крака, както е посочено на снимката. Този метод ви помага да установите естествения наклон на крака и идеалната височина на обувките ви за парти. Обикновено максималната височина при повечето жени е от 7 до 9 см.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама