Нежен бунт: Новата колекция на Виктория Бекъм


Нежен бунт: Новата колекция на Виктория Бекъм
Снимка: Getty Images/Guliver

Всеки дизайнер обича да показва новите си колекции на специални места. Точно както Grand Palais е запазена марка на Chanel, що се отнася до ревютата, така и Виктория Бекъм се придържа към величествените зали. Колекцията й за есен/зима '20, носеща името „Нежен бунт“, се проведе под стенописните тавани на историческата кралска банкетна зала в Уестминстър.

Разбира се, на събитието присъства почти целия клан Бекъм. На първи ред, точно до Ана Уинтур, седяха Дейвид Бекъм, гушнал малката Харпър, Ромео и Круз. Вече е ясно, че 8-годишната красавица върви по стъпките на стилната си майка, залагайки за пореден път на страхотен аутфит – флорална рокля.

View this post on Instagram

So proud of u mum ♥️♥️♥️♥️

A post shared by ROMEO (@romeobeckham) on

Що се отнася до самата колекция, Виктория бе включила по-къси модели, серия от черни рокли и нарязани плетива. В допълнение към цветовите опции, дизайнерката бе заложила на високи ботуши тип „чизми“ като акцент.

"Този сезон мислех за напрежението между съвършенството и бунта. Вдъхнових се от различни герои, различни моменти и различни нагласи, без да се ограничавам. Следвах настроенията, че не е нужно да следваме правилата, а инстинктите си. Да бъдем одухотворени."

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама