Николета Лозанова създаде своя марка бански (снимкa)


Николета Лозанова създаде своя марка бански (снимкa)
Снимка: Instagram

Николета Лозанова е поредната звезда, която се впуска в модния бизнес. 30-годишната звезда създаде собствена линия бански.

Тя сама разкри новината, като сподели снимка, на която позира облечена в един от моделите си.

"Отдавна не съм ви скандализирала, шокирала и разгорещявала! Сега ще го направя с гръм и трясък, както само аз го мога....обожавам да виждам потенциални конкурентки, секси и забележителни. С тази мотивация създадох и първата си колекция бански костюми, авторска, заредена с много страст. Това лято ще бъде по-вълнуващо от всяко, а дрескодът е само и единствено един NL 4 YOU", написа НиЛо в Instagram профила си.

Николета, която в момента разпуска в Дубай, не издаде кога точно ще бъде активен онлайн магазинът й, нито пък какви ще бъдат цените на моделите й. Едно обаче сме сигурни - ще се разграбят като топъл хляб.

Отдавна не съм ви скандализирала, шокирала и разгорещявала! Сега ще го направя с гръм и трясък, както само аз го мога....обожавам да виждам потенциални конкурентки, секси и забележителни. С тази мотивация създадох и първата си колекция бански костюми, авторска, заредена с много страст. Това лято ще бъде по-вълнуващо от всяко, а дрескодът е само и единствено един - @nl.for.you ! Are you ready?! 🎀👙 #nlforyou #soon

Публикация, споделена от ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova) на

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Никога няма да станеш този, който искаш да бъдеш, ако продължаваш да обвиняваш околните за това, което си.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама