Още една българка участва в Седмицата на модата в Милано (снимки)


Още една българка участва в Седмицата на модата в Милано (снимки)
Снимка: Getty Images/Guliver

След Белослава Хинова още една българка дефилира на Седмицата на модата в Милано. Моделът на "Ивет Фешън" София Маджарова се разходи по подиума с дрехите на нашумялата италианска марка Drome. Тя участва и в ревюто на дизайнера Мартин Марджела и неговия бранд Maison Margiela.

22-годишната манекенка успя за кратко време да впечатли най-престижните модни агенции от Париж, Лондон и Барселона. Тя дебютира на Седмица на модата в Лондон. Снимала е за Adidas и за английското издание на сп. Grazia. Работи за модните брандове Iceberg, Roberto Cavalli, Helmut Lang и други.

17-годишната Белослава, за която вече писахме, бе един от моделите, избрани да представят колекциите Пролет/Лято 2020 на световните брандове Sportmax, Emporio Armani и Dolce&Gabbana. На кастингите за ревютата тя се състезава с повече от 400 момичета от цял свят. За Sportmax Бел дефилира в спортен ансамбъл в сиво, за ревюто на Emporio Armani бе облечена в сребриста рокля с пайети, съчетана с масивно колие, обеци и гривни на всяка китка, както и от малка черна чанта и отворени черни сандали.

Италианското модно дуо Dolce&Gabbana нарече последната си колекция "Сицилианска джунгла", а родната красавица мина по котешката пътека с шикозно черно палто от букле и къси копринени чорапи. От първи ред шоуто бе наблюдавано от италианската кино икона Моника Белучи, актрисата София Вергара и кмета на Милано Джузепе Сала.

ПОВЕЧЕ ЗА КОЛЕКЦИЯТА ТУК!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама