Стилните отличници и модните изцепки на Оскари 2017


Стилните отличници и модните изцепки на Оскари 2017
Снимка: Getty Images/Guliver

Снощи Лос Анджелис бе озарен от блясъка на най-очакваното шоу на годината, а именно 89-ите награди "Оскар". От кадифе до металик, от нежна дантела до гарваново черно, наградите на Академията за поредна година се превърнаха и в модно събитие. А ето кои дами се отличиха със стил и класа още преди заветните статуетки да бъдат раздадени и кои попаднаха в категорията "модни бедствия”.

Ема Стоун

Сякаш предусещайки приближаващия "Оскар", Ема Стоун беше изпипала до съвършенство визията си. Тя получи статуетката в позлатена рокля с ресни от последната колекция на Рикардо Тиши за Givenchy, а аксесоарите, които допълваха визията, бяха на Tiffany&Co.

Никол Кидман

Нима се съмнявахте, че Никол Кидман ще попадне сред модните отличници? На тазгодишните награди актрисата за пореден път доказа, че красивият тоалет не на всяка цена трябва да е пищен. Тя се появи в нюд рокля на Armani Prive с ръчно правени бродерии.

Оливия Кулпо

Кралицата на красотата, Оливия Кулпо, блестеше под светлините на прожекторите! Тя се появи на звездното събитие с дантелен уникат на Marchesa, изработен с мъниста на Stella Artois.

Джесика Бийл

Всичко е до блясъка! Прекрасната съпруга на Джъстин Тимбърлейк обра овациите на 89-ите награди Оскар, благодарение на златното творение на дизайнера Kaufman Franco. Подобно на Ема Стоун, Джесика бе доверила аксесоарите си на Tiffany&Co.

Тараджи Хенсън

Тъмнокожата красавица, която познаваме от хитовия сериал "Империя”, бе живото доказателство, че "по-малкото е повече”. Тя изглеждаше перфектно в тъмно синя кадифена рокля от Alberta Ferretti, а деколтето ѝ бе щедро украсено от диамантена огърлица на Nirav Modi.

София Бутела

Новото актьорско попълнение в "Стар Трек” изгря на тазгодишните Оскари! Родената в Алжир красавица направи зашеметяващ дебют на червения килим пред Долби Театър в пайетена рокля от Chanel Haute Couture.

За съжаление, голяма част от знаменитостите, които се разходиха по червения килим, попаднаха в категория "Модно бедствие” заради лошия си избор на тоалет. Явно, че космическите суми, изразходвани за произведения на топ дизайнери, не винаги се оправдават! Ето и кои са най-зле облечените знаменитости на тазгодишната церемония.

Лесли Ман

Актрисата се бе опитала да прилича на Бел от "Красавицата и звяра”, но крайният ефект може да бъде определен като петно горчица на червения килим.

Алисън Шрьодер

Сценаристката успя да се нареди в класацията на най-зле облечените звезди с помощта на многоцветната си претруфена рокля от шифон.

Скарлет Йохансон

Макар роклята на Скарлет сама по себе си да не бе никак лоша, лошото съчетание с аксесоарите към нея накара модните критици да поклатят неодобрително глави.

Дакота Джонсън

Честно казано, иначе чаровната актриса бе прекалила доста със златния ефект и приличаше на статуя от римската империя.

 

 

Бланка Бланко

Гафът на 27-годишната актриса не беше точно в избора на рокля с дълбока цепка, а по-скоро в това, че тя се появи на Оскарите без бельо и се видяха интимните й части. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама