Аксесоарите за есен 2021 - разчупват статуквото


Аксесоарите за есен 2021 - разчупват статуквото
Снимка: Pandora

Месецът започна с нова колекция на Pandora, а основният й акцент е твоята лична история. Разкажи я чрез любимите си талисмани, които вече можеш да носиш не само на своите гривна и колие, но също и на дрехите, чантата, дори на ключодържателя си. Миксирай смело, пусни креативността си на свобода и разчупи статуквото, като съчетаеш своите талисмани с новите бижута на любимия си бранд. И тъй като съдбата обича смелите, твои верни съюзници през цялото време ще бъдат новите Pandora държачи от стерлингово сребро, с всеки от които можеш да преобразиш любимата си чанта, рокля или панталон, като ги направиш абсолютно индивидуални – точно, като теб! 

Избери малък или голям Pandora държач за чанта и добави до 3 или 5 талисмана, които показват това, което обичаш. От готварството, през танците до фитнеса и разходките сред природата, хобитата ти могат да бъдат достояние на целия свят чрез новите талисмани „Обичам да готвя“, „Обичам да танцувам“, „Обичам да спортувам“ и „Сбъднато вълшебство“.

Със сребърния Pandora държач „Любима“ можеш да аранжираш както лятната си рокля, така и най-новите си дънки, които ще добият уникален дизайн след добавката на бляскавия ти Pandora държач под формата на сърце. За допълнителен разкош прибави и някое матово Pandora мурано в тъмнолилаво или тъмнозелено и ги съчетай с друг талисман от новата колекция, за да бъдеш ултра тренди.

С цел да ти даде още опции да се развихриш и да стимулира творческото ти мислене, Pandora създаде ръчно завършените обеци „За мига“, чийто класически изчистен дизайн в стерлингово сребро или Pandora Rose ти позволява да добавиш до 3 талисмана на всяка обеца!

Всеки ден е различен, затова бъди смела и си позволи щастието да изразяваш чувствата и емоциите си спрямо моментното ти насторение, като сменяш както своите бижута, така и местата, на които ги носиш.

Бъди себе си на 100% с новата колекция на Pandora и помни: всичко, което обичаш е на pandora.net. Пазарувай онлайн удобно и сигурно на silvercourt.bg.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички