Armani есен зима 2024/25: Флорални мотиви, бродерии и тъмна феерия (СНИМКИ)


Armani есен зима 2024/25: Флорални мотиви, бродерии и тъмна феерия (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Седмицата на модата в Милано винаги е била въллнуващо събитие, което привлича много знаменитости в италианската столица на модата!

От Armani за пореден път не разочароваха своите фенове - цветя обсипаха модния подиум при представянето на колекцията за сезон есен-зима 2024/2025, предаде Ройтерс.

Вижте още: Инстинктивна романтика: Колекцията на Prada, вдъхновена от миналото (ВИДЕО)

Армани, известен в Италия като крал Джорджо, откри ревюто на дамски облекла "Зимни цветя" с флуидни визии в светлосиво и кафяво - якета и панталони, допълнени с флорални сини шалове или пояси.

Какво видяхме на подиума

Темата за цветята присъстваше навсякъде в дефилето с флорални мотиви или бродерии, украсяващи якета, рокли, блузи, шапки и чанти.

Флорални щампи или бродерии в розово, синьо и зелено допълваха тъмните творения в синьо или черно.

"Цветята са знак, че идва по-добър сезон и аз наистина харесвам контраста - през зимата няма цветя, затова ги създадох", каза 89-годишният Армани пред репортери.

Във вечерните тоалети флорални бродерии с пайети блестяха върху сака, прозрачни топове и рокли. Армани закри ревюто със селекция от рокли без презрамки с блестящи декорации от цветя.

Седмицата на модата в Милано продължава до понеделник, след което почитателите на модата и клиентите ще се отправят към Париж за последния етап от едномесечния сезонен календар на модните подиуми.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама