Diesel излъчи на живо подготовката си за Седмицата на модата в Милано (ВИДЕО)


Diesel излъчи на живо подготовката си за Седмицата на модата в Милано (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

Седмиците на модата са една безкрайна феерия от красота, стил и забавление, но зад всичко това стои и много трудно. Точно това показаха от Diesel - марка, известна със своя деним и всекидневни облекла. Брандът излъчи на живо подготовката си за Седмицата на модата в Милано, насочвайки вниманието на онлайн аудиторията към дефилето си за сезона есен/зима 2024 г., предаде Ройтерс.

На втория ден от поредната спирка в модния календар творческият директор Глен Мартенс предприе необичайната стъпка да сподели подготовката зад кулисите преди ревюто на "Дизел".

В пореден опит за привличането на онлайн фенове, гигантски екрани показваха как някои от тях се включват чрез видеовръзка, за да гледат шоуто заедно с гостите край модния подиум и да чуят как имената на моделите се извикват зад кулисите при влизането им.

Вижте още: Jackie на Gucci: Една чанта на 75 години, която е все така актуална (СНИМКИ)

Какво видяхме от колекцията

Мартенс откри ревюто с предимно тъмни визии - сива риза, подходящо черно лъскаво палто и панталон, както и жилетки и рокли с изрязани прозрачни горнища.

Роклите бяха в смесени леопардови и флорални принтове, а палтата - рошави и пухкави. Не липсваше и изобилие от деним, включително палто с дължина до прасеца.

Седмицата на модата в Милано, която ще продължи до понеделник, е третата спирка от едномесечния календар на модните подиуми, който включва още Ню Йорк, Лондон и Париж.

Италианските модни къщи "Алберта Ферети", "Етро" и "Кавали" също представят новите си линии днес, последвани от "Прада", "Гучи", "Версаче", "Джорджо Армани", "Долче и Габана" и други марки през следващите дни.

Глобални търговци на дребно казаха, че се надяват на Седмицата на модата в Милано да направят поръчки за смели, привличащи вниманието решения, въпреки неотдавнашната тенденция за така наречения "тих лукс", характеризиращ се със сдържана елегантност.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота според мен, е да имаш щастливо детство.

Агата Кристи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама