Бионсе представи обща колекция с Balmain (ВИДЕО)


Бионсе представи обща колекция с Balmain (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Бионсе създаде кутюрна колекция, вдъхновена от албума ѝ "Renaissance", издаден миналата година, заедно с Оливие Рустейн, творчески директор на марката. Линията включва 16 тоалета, всеки от които съответства на една от песните в албума.

Вижте още: Бионсе се съблече почти гола за новия си албум (СНИМКА)

Рустен разказва, че всичко е започнало спонтанно, просто е започнал да прави скици, докато е слушал "Renaissance", и не е могъл да спре: "Започнах да съотнасям тези скици към албума, като ги променях в зависимост от мелодията и текста. Изобщо не възнамерявах да правя това, но се вдъхнових от музиката".

След като създава няколко десетки скици, Оливие се свързва с Бионсе и ѝ предлага да работят заедно върху колекция дрехи. Певицата е изненадана, но с радост се съгласява.

"Благодарна съм на Balmain и на Оливие Рустейн, че придадоха на Renaissance кутюрен облик. Съвместното проектиране беше истинско освобождение", написа Бионсе в социалните мрежи, където сподели снимка с модния дизайнер.

На кадъра Бионсе облечена в един от тоалетите от колекцията, с който позира и на корицата на априлския брой на френската версия на Vogue. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама