Бионсе се съблече почти гола за новия си албум (СНИМКА)


Бионсе се съблече почти гола за новия си албум (СНИМКА)
Снимка: Getty Images/Guliver

Само преди седмица Бионсе се върна с гръм и трясък на музикалната сцена след 6-годишна пауза. Тя го направи с новия си сингъл "Break My Soul", което е пилотното парче от предстоящия албум на певицата. Седмият самостоятелен албум на Бионсе "Renaissance" е планиран да излезе следващия месец, на 29 юли. Той ще съдържа 16 песни.

Снимката, с която гласовитата красавица промотира събитието, е доста провокативна. Под кадъра в Instagram Бионсе написа:

„Създаването на този албум ми позволи да мечтая и да намеря бягство в едно страшно време за света. Това ми позволи да се чувствам свободна и приключенски настроена във време, когато почти нищо не се движеше. Намерението ми беше да създам безопасно място, място без осъждане. Място, където да бъдете освободени от перфекционизъм и прекомерно мислене. Място да крещите, да се освободите, да усетите свободата. Беше красиво пътешествие. Надявам се да намерите радост в тази музика. Надявам се, че ви вдъхновява. И че се чувствате уникални, силни и секси, каквито сте.”

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама