Бионсе с впечатляваща фотосесия за Vogue Великобритания (СНИМКИ)


Бионсе с впечатляваща фотосесия за Vogue Великобритания (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Макар че реално никога не си е тръгвала, Бионсе се завърна в светлините на прожекторите, както само тя го умее. Музикалната икона обяви във вторник, че новият й албум "Renaissance", който идва след 6-годишна пауза, ще бъде пуснат на 29 юли. Певицата също така е звездата в юлския брой на сп. Vogue Великобритания.

На корицата на изданието, издържана в червено и черно, 40-годишната изпълнителка позира върху кон. Бионсе е облечена в кадифена рокля на Alaïa и носи впечатляващо украшение върху главата си, дело на дизайнера Харис Рийд.

"Бионсе е готова за следващата си еволюция, която обещава визия, елегантност и още нещо малко", написаха от изданието в социалните мрежи.

Във фотосесията, снимана от Рафаел Павароти, певицата е с изключително интересни тоалети и аксесоари, сред които златно палто с пайети и обемна яка на Schiaparelli Haute Couture, комбинирано с тематични планетарни обеци на същата марка.

На другите кадри тя е изцяло в кожа, с розово дълго палто, футуристична маска за очи, а също така ботуши на платформа на Harris Reed & Roker.

Главният редактор на списанието Едуард Енинфул разкри, че самата Бионсе е имала важна роля за цялостната визия на фотосесията. Той призна, че тя е искала да експериментира с модата, както никога досега. А също така описа кадрите като модна фантазия, идваща от дебрите на клубния живот през последната четвърт на миналия век.

"По време на снимките имаше магическа атмосфера и на Бионсе й трябваше съвсем малко, за да се отпусне и да бъде напълно себе си."

Енинфул също така издаде, че екипът на Vogue Великобритания е имал възможността предварително да чуе песните, включени в "Renaissance". Той смята, че това е музика, "която те кара да се издигнеш, която насочва ума ти към култури и субкултури, към нашето минало и настояще, музика, която ще ни обедини на дансинга, музика, която докосва душата".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама