Блясък, стил и пастелни цветове на Фестивала в Кан


Блясък, стил и пастелни цветове на Фестивала в Кан
Снимка: Getty Images/ Guliver

69-тото издание на филмовия фестивал в Кан започна в сряда вечерта, а еуфорията около него определено не закъсня. Всички холивудски звезди се бяха постарали да изглеждат зашеметяващо на червения килим, разгънат пред Фестивалния дворец в Кан. Вижте и кои бяха отличниците на вечерта.

Блейк Лайвли

Красивата съпруга на Раян Рейнолдс успя да завърти главите на всички присъстващи, появявайки се в ефирна бляскава рокля, под която прозираше вече наедрялото ѝ коремче. Вторият тоалет, на който Блейк заложи за премиерата на филма на Уди Алън „Cafe Society”, в който тя е главно действащо лице, също беше изключително стилен.

Наоми Уотс

Пастелно лилавата рокля на Giuseppe Zanotti, с която се появи австралийската звезда Наоми Уотс на Фестивала в Кан, определено направи добро впечатление на всички модни критици. Цялостната визия на актрисата бе завършена с приказно деколте и семпла прическа.

Джулиан Мур

55-годишната носителка на Оскар, Джулиан Мур, заложи на бляскава рокля с лек готик привкус. Златните орнаменти по тоалета коренспондираха перфектно с огнените нюанси в косите ѝ.

Кристен Стюарт

Кристен не пропусна възможността да демонстрира необикновеното си чувство за естетика. Младата звезда се появи на откриването на Фестивала с почти напълно прозрачна риза, миди пола, украсена с камъни, и изключително стилни сатенени обувки, дело на Louboutin.

Виктория Бекъм

Футболната съпруга също уважи грандиозното събитие, залагайки на стилен гащеризон от най-новата ѝ колекция. Това, което направи силно впечатление, е напълно новата поза за снимки на Виктория Бекъм и едва доловимата ѝ усмивка ала Мона Лиза.

Кирстен Дънст

Ето я и отличничката на Фестила в Кан тази година! Кирстен Дънст остави без дъх всички присъстващи с божествена рокля в пастелно розово, дело на Gucci, изкусно декорирана с големи макове.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама