Българката Белослава Хинова участва в ревюто Dior Cruise 2023, вдъхновено от фламенкото (ВИДЕО)


Българката Белослава Хинова участва в ревюто Dior Cruise 2023, вдъхновено от фламенкото (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Представянето на колекцията Dior Cruise 2023 в Севиля се превърна в колоритен празник на фламенкото и горещия испански дух, съобщи "Ройтерс".

ВИЖТЕ СНИМКИ ТУК!

За пореден път в ревю на марката дефилира и българският модел Белослава Хинова. Тя бе една от звездите и на голямото шоу на бранда в Атина, когато Dior представи круизната си колекция за 2022 г.

Новата колекция на френския бранд е вдъхновена от андалуската култура, но и от влиянието на една от най-колоритните испански аристократки – херцогиня Алба, заяви Мария Грация Киури, художествен директор за Dior. Модната икона херцогиня Алба, известна като Кайетана, напусна този свят през 2014 г.

"Колекцията включва няколко колаборации, включително и тази с испанската хореографка Бланка Ли", каза Мария Грация Киури за "Ройтерс". Сред резултата от колаборациите са отделни детайли и елементи като шапки, уникални златни и сребърни бродерии, които Киури определи като висша мода, която "никога не е виждала преди, нито в Париж, нито в Италия, нито и в Индия". Къси сака, панталони с висока талия, ресни, а също така много червено, черно и мантили.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама