Фуксия – хитът на лято 2022


Фуксия – хитът на лято 2022
Снимка: Instagram

През повечето време модните тенденции приемат формата на силует (дънки с ниска талия, мини поли, кроп топове, разкроени рокли). Но през 2022 един цвят царува над всички: горещо розовото, по-известно като фуксия и цикламено. Тенденцията напоследък превзе почти всяко облекло, доказвайки, че допаминовата мода в обличането, която избягва изцяло нуждата от неутрални тонове, вече не изисква да носите няколко цвята наведнъж.

Може би най-известният пример за цикламена феерия дойде под формата на колекцията Pink PP на Valentino, която дебютира на модното шоу на емблематичната марка за есен/зима 2022/2023 г. по време на Седмицата на модата в Париж, където почти всяка визия беше във въпросния цвят. Зендая, която е лице на марката от 2020 насам, беше облечена в такъв костюм на представянето.

И оттам насетне всичко е история – модели от колекцията се появиха на множество червени килими – на Грами, на Met Gala и дори на Формула 1, когато Луис Хамилтън, облече тениска и панталон от Valentino за Гран При на Маями. За щастие, само за няколко месеца тенденцията се разпростря отвъд луксозната колекция и повечето конфекции бързо заредиха щендерите си с хитовия цвят.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама