Как да носите "парашутни" панталони това лято


Как да носите "парашутни" панталони това лято
Снимка: Instagram

Ако има нещо за модата, което знаем със сигурност, то е, че старите тенденции не умират лесно. Всъщност, ние продължаваме да виждаме възраждане на почти всички реликви от миналото, като ниската талия, анцузите на Juicy Couture, „грозните” маратонки и други. Една от най-популярните тенденции в TikTok в момента са „парашутните” панталони, които със сигурност помните, ако сте израснали през 90-те.

Видни инфлуенсъри ги смятат за „панталоните на лятото” и генерират 1 милиард гледания на видеоклипове, представящи тенденцията. Разбира се, търсенията на „парашутни” панталони удрят пикова популярност и в Instagram, както и Google Trends.

И така, какво точно са „парашутните” панталони?

Всички модни фенове харесват този лек, широк модел, който може да се счита за роднина на карго панталоните. Но за разлика от структурираните карго панталони, повлияни от полезността, „парашутните” панталони имат хлабав ластик на талията и глезена. Първоначално популяризиран през 80-те години като част от хип-хоп и брейкденс сцената, сега виждаме модерното прераждане на този модел.

Как да ги носите?

Лекият материал, подобен на найлон, е толкова смел, че предлагаме да заложите на нещо по-семпло отгоре. Разбира се, винаги можете да експериментирате с топ тип корсет или прилепнала тениска с надписи.

Докато повечето видеоклипове в TikTok показват панталоните, носени с изключително ниска талия, регулируемият ластик означава, че можете да ги носите и с висока талия, ако това е по-скоро вашият стил.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама