Грами 2023: Пайети, блясък и смели дизайни (СНИМКИ)


Грами 2023: Пайети, блясък и смели дизайни (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

65-те годишни награди „Грами“ се състояха снощи, което означава, че знаменитостите се раздадоха на максимум, поне що се отнася до облеклата им на червения килим. Престижното музикално събитие, ръководено от Тревър Ноа, посрещна най-големите музиканти на Холивуд, които показаха разнообразни тоалети в Crypto.com Arena, известна преди като Staples Center в Лос Анджелис. Шоуто за награди създаде много емблематични моменти като роклята на Versace с дълбоко V деколте на Дженифър Лопес. Ето кои изпълнители успяха да се отличат.

Вижте още: Какви подаръци получават гостите на Грами

Doja Cat

Номинираната Doja Cat заложи на някои наистина епични избори на Седмицата на модата в Париж миналия месец, така че мнозина чакаха с нетърпение представянето ѝ на Грами.

Рапърката бе с черна латексова рокля с шлейф на Versace. Тя съчета роклята с едно рамо с ръкавици до лакътя. Изпълнителката на „Woman“ направи изявление и със своята очна линия, черни обеци с халки и черна перука.

Адел

Адел бе забележителна в бордо рокля на Louis Vuitton с отворени рамене в стил „Златния Холивуд.“

Виола Дейвис

Дейвис, която току-що получи статут на EGOT (акроним за Еми, Грами, Оскар и Тони) на тазгодишното събитие, избра многоцветна рокля с пайети и къс ръкав. Носеше и чифт сребърни обеци.

Бионсе

41-годишната Бионсе пропусна червения килим на Грами 2023 (и първата си награда за вечерта) поради ужасния трафик в Лос Анджелис, но зашеметяващата ѝ рокля на Gucci си заслужаваше чакането.

Блек Чайна

Чайна носеше черно трико с пайети, което покриваше главата ѝ. Облеклото също имаше пера и драматични ръкавици.

Тейлър Суифт

Певицата блесна при пристигането си, облечена в синя рокля с пайети, като същевременно успя да покаже и малко кожа. Звездата получи четири номинации за Грами, но отново пропусна наградата.

Шаная Туейн

Косата на петкратната носителка на Грами Шаная Туейн беше в тон с червения килим, а самата тя пристигна в „забавен“ костюм на точки. Туейн получи наградата за най-добър кънтри албум от името на победителя Уили Нелсън. „Тук съм, за да представя кънтри музиката и съм развълнувана“, каза тя преди това.

Хайди Клум

Моделът бе облечен в жълта рокля с дълбоко V-образно деколте и ресни отстрани.

Камила Кабейо

Кабейо позира на червения килим в бял сутиен и черна пола с цепка.

Келси Балерини

Певицата носеше неонова жълта рокля с деколте и изрязани детайли по нея.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама