Идеи за супер ефектна визия за новогодишната нощ


Идеи за супер ефектна визия за новогодишната нощ
Снимка: iStock/Guliver

Перфектната визия за Нова година е едно от нещата, за които винаги мислим по празниците. Разбира се искате да изглеждате невероятно и впечатляващо, но е важно да не забравяте и за своя комфорт, защото в празничната нощ най-важно е да се чувствате свободно и да се забавлявате на воля. Затова помислете за ефектна и удобна визия и няма начин да сбъркате.

Ето какви съвети и идеи взехме от модните специалисти за празнична визия за посрещане на 2018-та.

Заложете на класиката

Класическите тоалети винаги са на мода. Черното тази година се налага като топ предложение за празничен тоалет и стилна визия. Можете да го комбинирате с различни цветни акценти, които да изпъкват и да ви придадат уникалност. За да бъдете наистина неотразима, не забравяйте бляскавите цветове като златно, сребърно и брокатените нюанси. Важно е те да бъдат ефектни акценти във външния ви вид, а не да достигнете до кичозни решения. Не забравяйте, че понякога границата между стил и кич е малка.

Бъдете смели в решенията си

Ако се спрете на класическото черно, можете смело да заложите на малко по-нетрадиционен тоалет. Не е нужно да бъдете задължително с рокля. Можете да се появите в елегантен гащеризон или разкроен панталон с висока талия. Ако изберете рокля, можете да потърсите интересен силует с гол гръб или друг акцент, който да направи визията ви различна и интересна.

Сияйна кожа за перфектен външен вид

Гримът е изключително важен за завършената ви визия. Разбира се и бижутата, които ще подберете спрямо тоалета. Относно грима, тази година изключително впечатляващи ще бъдат очните линии и бляскавите акценти. Можете смело да се доверите на бляскавите сенки и брокатените червила, а ако искате нещо по-семпло, червеното червило е вашето стилно решение. За прическата препоръчваме вдигната, прибрана в интересен кок или плитка коса, за да можете да чувствате свободата на движенията си.

Най-важното за перфектната и ефектна визия е сияйната ви кожа и вашата усмивка! Грижете се за себе си и бъдете в прекрасно настроение, така ще изглеждате наистина перфектно.

Желаем ви незабравима новогодишна нощ!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама