Как да изглеждаме елегантно със спортно долнище


Как да изглеждаме елегантно със спортно долнище

Независимо дали ни харесва или не, спортните панталони, напомнящи за долнище на анцуг, имат сериозно намерение да се задържат на върха на модните тенденции за настоящия сезон. Истината е, че много дизайнери често показват този спортен стил на подиума, съчетан с обувки на висок ток или официални сака. Тъй като не можем да отречем, че са безкрайно удобни, днес ще ви представим няколко стилни идеи, които да ви накарат да ги заобичате.

Съчетайте ги с други спортно-елегантни дрехи

Започваме от най-лесния вариант да носите спортните панталони – с други подобни по стил дрехи. Разбира се, за да не изглеждате сякаш сте излезли за тичане в парка, избягвайте суитчърите. Вместо тях, заложете на готин over-size блузон и цветни маратонки. За по-градско звучене добавете елегантен клъч.

Кажете "не" на безформените силуети!

Носенето на спортен панталон определено не означава, че трябва да оставите на заден план женствените си извивки. Комфортът винаги трябва да изглежда добре! Забравете за моделите тип "потури”, освен ако не искате да добавите няколко килограма около ханша. Удачен вариант е да се спрете на елегантно долнище с ластик в горната част и крачоли тип "цигара".

Изберете правилните обувки

Едно от златните правила за носенето на такъв тип панталон е никога, ама никога да не комбинирате с балеринки. Ако сте в настроение за модни подвизи, то най-добре се доверете на чифт готини обувки на ток. Разбира се, токът не бива да е по-висок от 5-6 сантиметра, защото бихте изглеждали нелепо.

Бъдете смели с материите

Кой е казал, че спортните долнища задължително трябва да са памучни? Все по-често можете да видите подобни панталони, изработена от кожа. Селена Гомес и Риана пък са сред най-верните последователки на този тренд.

Внимавайте с аксесоарите

След като вече уточнихме с кои обувки спортните панталоните изглеждат наистина добре, редно е да обърнем внимание и на аксесоарите. При тях от най-голямото значение е изборът на чанта, тъй като тя е "балансиращият" елемент между горната и долната част. Нашият съвет е да заложите на всякакви видове клъчове – големи, малки, цветни или семпли.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама