Как да носим макси рокля това лято?


Как да носим макси рокля това лято?

Макси роклята като цяло е с дължина до петите, често е много широка от талията надолу, но може да има и „по-прибрани“ модели. В крайна сметка това не е от особено значение, предвид вълшебното усещане за свобода, което ни дава този модел рокля и заради което си струва да имаме поне една в гардероба си!

Изчистена и едноцветна

В случай, че изберете рокля в любимото черно, спокойно можете да се спрете на „по-разчупен” модел, който да носите както на работното място, така и вечер. В ежедневието добавете щипка цвят чрез интересни обувки в ярък нюанс.

С дъх на море

Рокля на райе в бяло, синьо и червено несъмнено навява само морски асоциации. И докато този стил е неразделна част от ваканционния ни гардероб, в града можете да я превърнете в елегантен аутфит, добавяйки сандали на дебел ток, колан, който нежно да подчертае талията ви и голяма чанта. Късо яке от деним или кожа никога не е излишно.

В небрежен бохо стил

Най-популярните десени, принтове и украшения за дългите рокли са в бохо стил. Ето защо тази свободолюбива тенденция едва ли ще излезе от мода, а с настъпването на горещия сезон, флоралните щампи и детайли са все по-цветни и свежи, включени са и бродерии, а велурът става предпочитан материал.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама