Какво яде модната икона Анна Уинтур, за да поддържа форма


Какво яде модната икона Анна Уинтур, за да поддържа форма
Снимка: Getty Images/Guliver

Всички сме гледали „Дяволът носи Прада“. Филмът съвсем целенасочено е фокусиран върху дългогодишния главен редактор на Vogue, Анна Уинтур, която беше чудесно изобразена от Мерил Стрийп. Това е роля, за която отдавна се подозира, че е причината Мерил да е включена в „черния списък“ на Анна, съотвено актрисата никога не е получавала покана за Met Gala. Въпреки че филмът е пуснат преди 17 години, много от емблематичните му сцени ще останат завинаги гравирани в съзнанието ни.

Хероиновият шик на 90-те се завръща. Защо е опасен? (СНИМКИ)

Един по-специално момент показва как Миранда Пристли (героинята на Мерил) изхвърля неправилно приготвената си пържола. Но колко истина наистина има в тази сцена? Авторът на наскоро издадената биография на Анна, Ейми Одел, разкри подробности относно това.

Споделяйки видеоклип в TikTok, Ейми даде отговор на въпроса „С какво се храни Анна Уинтур?“. Авторката каза „Ще ви преведа през един типичен хранителен ден за Анна, но само за да бъде ясно, това не е диетичен план, който хората трябва да следват“, предупреди тя.

Какво закусва модният гигант?

Ейми казва: „Тя е пристрастена към кофеина. През 90-те години закуската на Анна беше „яйце на руло“, което звучи някак скучно. Днес тя започва деня си с пълномаслено голямо лате и боровинков мъфин“.

Какво яде Анна Уинтур за обяд?

„Както писах в книгата си, години наред тя ядеше пържола и салата капрезе без домати от ресторант Palm, близо до офиса ѝ в Ню Йорк. За тези, които са запознати със съдържанието на салата капрезе, е ясно, че липсата на домати е просто нарязана моцарела с песто. Но пък това е огромна доза протеин, за да издържи остатъка от деня.

Нейните кафета не започват и не свършват на закуска. През целия ден тя пие няколко. Тя обикновено изпраща на асистентите си имейл без тема с текст „кафе, моля“.“

Какво яде Анна Уинтур за вечеря?

Не е тайна, че модната индустрия и здравословните хранителни навици имат (казано по-красиво) обтегнати отношения. Въпреки това, ако питате приятелите на Анна, „мит е, че тя не яде“.

Всъщност, когато дойде време за вечеря, Анна обича печена на скара риба и паста, по-специално карбонара. Самата тя не е кой знае каква готвачка, но има частен готвач както в резиденцията си в Ню Йорк, така и в имението си в Лонг Айлънд. А едно от най-любимите ѝ неща е пай с пилешко в гърне."

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама