Модната еволюция на: Анджелина Джоли


Модната еволюция на: Анджелина Джоли
Снимка: Getty Images / Guliver

Анджелина Джоли определено е сред най-обичаните холивудски актриси. И не само заради безупречния ѝ външен вид – с годините тя успя да се наложи като човек с огромно сърце и пример за добра майка и съпруга. Днес обаче ще обърнем внимание на стила на Анджелина, който се е променил коренно през годините.

Преди

Истината е, че преди само 15 години Анджелина Джоли се вживяваше като истинска кралица на мрака. Тя залиташе по наркотиците, беше раздирана от проблеми и последното нещо, за което мислеше, е с каква рокля да се появи на червения килим. Резултатът никога не закъсняваше и тя редовно беше забелязвана с кожени черни панталони, тениски или драматични рокли ала Мортиша Адамс. Разбира се, целият този мрачен и депресиращ ансамбъл се допълваше от задължителната епруветка с кръвта на втория ѝ съпруг – Били Боб Тортън.

Сега

Джоли неусетно успя да се измъкне от модната дупка, която я беше застигнала, и се превърна в изящна звезда, еталон за стил и красота. Красавицата почти изключи черния цвят от гардероба си, а на негово място започнаха да се появяват все по-жезнерадостни и светли цветове.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама