Модни трикове, с които да подчертаем дупето


Модни трикове, с които да подчертаем дупето

Всяка жена, независимо от възраст, килограми и националност, иска да изглежда добре. Не случайно някои от нас постоянно се подлагат на изтощителни диети, други тренират усилено във фитнес залата, а трети пък се доверяват на услугите на пластичната хирургия… Независимо какво правим, едно е ясно – чувството за съвършенство ни води! А нима има по-сексапилна част от дупето? Всички ние искаме то да изглежда стегнато и добре оформено. Ето защо днес ще ви запознаем с някои безценни модни трикове, благодарение на които ще подчертаете тази част от тялото си по безпогрешен начин.

Подчертайте талията

За да постигнете ефекта на „пясъчния часовник”, изберете дрехи, които подчертават талията. Колкото по-фина изглежда тя, толкова дупето изглежда по-оформено.

Акцентирайте върху краката

Красиви крака + пухкаво дупе = взривоопасна комбинация! Забравете за миди полите поне за малко и заложете на тип „молив”, който успешно ще подчертае достойнствата ви.

Доверете се на полите тип „молив” и „ту-ту”

И двата модела вършат чудеса с женските задни части! Единственото условие при тюлените модели е да не са с дължина под коляното, тъй като визуално ще скъсят краката.

Сприятелете се с хоризонталното райе

Знаем, че правилото гласи „хоризонталното райе разширява, а вертикалното издължава”. Това обаче не важи в случаите, когато искаме дупето ни да изглежда по-оформено, пухкаво и секси!

Високата талия е ваш съюзник

Връщаме се на първия съвет – подчертайте талията. Полите и панталонките с висока талия действат обезоръжаващо на силния пол.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама