На какво да заложим това лято: Бански 2022


На какво да заложим това лято: Бански 2022
Снимка: astratex.bg

Лятото вече е тук. И независимо дали очакваме екзотично плажно приключение, почивка на нашето Черноморие или просто бягство към градския басейн, трябва да помислим какъв бански костюм да си приготвим.

Банските костюми са задължителен летен елемент за женския гардероб. Как ги избираме? Какви са тенденциите за това лято и на кои модели да обърнем внимание, ако искаме наистина да се отличим на плажа?

Макар че много от нас избират да носят класическо плажно облекло, то тази година са на мода неконформистките бански с щампи, големи прорези, къдрички или метални орнаменти. Но какво да изберем? Вижте някои идеи в следващите редове.

Звездно вдъхновение – те знаят най-добре

Най-лесния начин да откриете перфектните бански за 2022 е да разгледате инстаграм профилите на световните звезди. Риана, Хайли Бийбър, Ким Кардашиян, Хайди Клум – вие си изберете коя звезда да последвате. Те са винаги в крак с модата и знаят какво да облекат, така че да привлекат погледите.

Също така не забравяйте, че тази година можем спокойно да се насладим на плажни партита, фестивали и концети. Помислете и за своя парти бански! Модел от две части е идеален за горещите нощи, а целият бански може да бъде носен като топ с любима пола или дънки.

Ретро свежест – бански с висока талия

Банските с висока талия ще ви осигурят модерен и много секси външен вид. Те пасват идеално на всеки, независимо от формата на тялото и размера. Ретро банските с висока талия и изрязани крачоли издължават фигурата визуално, а ако искате да прикриете коремчето те са идеално решение. Ако изберете модел с ретро халки ще ударите плажните тенденции точно в десетката!

Cut It Out: Горещи прорези за съблазнителна визия

Изберете бански с прорези. Тези модели са изключително секси и развижват визията моментално. На пазaра ще откриете цели бански с широки и дълги прорези на гърба, около корема, бюста или пък отстрани по торса, които могат да бъдат в комбинация с големи декоративни халки. При банските от две части, прорези се откриват отстрани на горнището и долнището.

Бански с волани – винаги добра идея

Казахме, че това лято трябва да се открояваме, затова банските костюми с интересни детайли са на мода, независимо дали става дума за волани в областта на раменете, презрамки, метални аксесоари или ресни. Воланите са винаги супер идея: те са изтънчени, елегантни и придават допълнителен обем на желаните места. Те могат да балансират определени части от силуета - от обемни бедра до по-малък бюст.

Вечна класика: долнище с връзки 

Даааа, долнищата с връзки отстрани са винаги на мода. Те не само пасват на всички типове тяло, но и могат да се регулират, което ще ви помогне да намерите точно този стил, който ви подхожда. На пазара вече има модели и за пищни дами, и ние сме сигурни, че ще изглеждате страхотно в тях.

Знаейки кои бански са модерни това лято, можете спокойно да изберете перфектния модел за вас. Кратък съвет: избирайте бански, които ви прилягат плътно, тъй като банските костюми винаги се отпускат при намокряне.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Вчера бях умен, затова исках да променя света. Днес съм мъдър. Затова променям себе си.

Шри Чинмой

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички