Най-доброто, което видяхме от Седмицата на модата в Ню Йорк


Най-доброто, което видяхме от Седмицата на модата в Ню Йорк
Снимка: Getty Images/Guliver

Благодарение на Седмицата на модата в Ню Йорк мислите ни в момента са върху пролетта на следващата година – въпреки това, което показва календарът. Този път дизайнерите се погрижиха да имаме какво да очакваме с нетърпение. Да, определено забелязахме сезонни класики на подиума (цветя, волани, прохладни бели модели), но видяхме и много свежи обрати.

И макар все още да ни предстоят Седмиците на модата в Лондон, Милано и Париж, първата такава ни даде много за размисъл и достатъчно, за да започнем да кроим схеми с основните тенденции.

Безгрижна прозрачност

Прозрачните стилове не са нищо ново, но идните тенденции повеляват пълен набор от тях - от прозрачни потници до елегантни рокли. Освен това, изглеждат супер небрежни и удобни.

Карго джобове

Тенденцията без съмнение ще продължи и през следващата година, макар и не в познатия ни военен стил. По-скоро карго джобовете ще бъдат деликатно приспособени към по-ефирни панталони от сатен в нежни цветове.

Ресни до земята

Ако ще правите нещо, направете го като хората. Явно това е и случаят с ресните, които обещават да са свръхголеми - такива, които почти могат да пометат пода след вас.

Макси дънкови поли

Друг носталгичен силует, който се завръща съвсем скоро, са дългите дънкови поли, които заемат видно място не само в колекциите за пролет 2023, но и в уличния стил извън Седмицата на модата в Ню Йорк.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама