Най-стилните звезди на BAFTA 2023 (СНИМКИ)


Най-стилните звезди на BAFTA 2023 (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Червеният килим на наградите BAFTA 2023 определено бе един от най-бляскавите в последно време. Наградите, проведени в Royal Albert Hall в Лондон, приюти някои от най-големите имена в Холивуд и извън него.

Британската академия за филмово и телевизионно изкуство обяви номинациите си за 2023 миналия месец, като „All Quiet on the Western Front“ води групата с 14 номинации. Звездите от любимите филми минаха по червения килим, а стилът им със сигурност беше запомнящ се. Вижте най-добре облечените звезди на тазгодишните награди BAFTA.

Вижте още: На "Западия фронт нищо ново" спечели най-много награди БАФТА (ВИДЕО)

Флорънс Пю

Флорънс Пю бе заложила на оранжева визия на Nina Ricci by Harris Reed на червения килим. Драматичната визия на звездата от „Wonder“ се състоеше от плисирана горна част с волани от тюл и дълга плисирана пола.

Дизайнерът, който наскоро бе назначен за креативен директор на модната къща, написа: „Тази рокля е базирана на оранжевата рокля от архивната колекция на @ninaricci от 1988. Това беше първата скица, която направих за марката и съм абсолютно безмълвен, че такъв невероятен човек я носи."

Анджела Басет

Анджела Басет носи лавандулова рокля за червения килим на BAFTA за 2023, дело на Pamella Roland. Басет завърши визията си на червения килим с бижута Boucheron, чанта Judith Leiber и обувки на ток Le Silla.

Гуендолин Кристи

Гуендолин Кристи бе решила да се довери на Giles Deacon. Дългата до земята рокля на звездата включваше детайли с волани от горе до долу, както и контрастираща стегната талия.

Синтия Ериво

Синтия Ериво привлече вниманието с дръзка рокля на Louis Vuitton. Звездата от „Wicked“ носеше металната структурирана рокля с много финес.

Кейт Мидълтън

Кейт Мидълтън носеше феерична бяла рокля с едно рамо на червения килим на BAFTA 2023. Нейната рокля, според Vanity Fair, е роклята ѝ от 2019 на Alexander McQueen, която е променена за тазгодишното събитие.

Софи Търнър

Софи Търнър носеше дантелена рокля на Louis Vuitton. Леко прозрачната черна дантелена рокля с дълги ръкави и дължина до пода беше покрита със скъпоценни камъни за леки нюанси на цвета и визуална привлекателност.

Ана де Армас

Ана де Армас, която бе номинирана на тазгодишните награди, заложи на деликатна розова рокля на Louis Vuitton.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама