Брендан Фрейзър се разчувства по време на емоционална реч (ВИДЕО)


Брендан Фрейзър се разчувства по време на емоционална реч (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Брендън Фрейзър определено бе завладян от емоции, след като спечели статуетката за най-добър актьор на наградите „Critics Choice Awards“. По време на церемонията по-рано този месец актьорът взе наградата за своята роля в „The Whale“, къде играе учител с опасно за здравето му наднормено тегло, който се опитва да се сближи с дъщеря си. Получавайки своето отличие, Бредан Фрейзър трогна всички с думите си на сцената:

"Намирах се в нищото и може би трябваше да пускам трохички след себе си, но ти ме откри и, както правят най-добрите режисьори, само ми показа накъде да вървя, за да стигна там, където трябва да бъда.

Ако вие сте като Чарли, когото изиграх в този филм, и по някакъв начин страдате от наднормено тегло или чувствате, че сте потънали в мрачното море, искам да знаете, че ако и вие имате силата да се изправите и да тръгнете към светлината, ще ви се случат хубави неща."

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама
Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама