"Надуваемият" костюм на Сам Смит от наградите "Брит" е истински хит (СНИМКА)


"Надуваемият" костюм на Сам Смит от наградите "Брит" е истински хит (СНИМКА)
Снимка: Getty Images/Guliver

Наградите "Брит" в Лондон определено могат да се похвалят с едни от най-ексцентричните червени килими. Тази година музикантът Сам Смит обра овациите с атрактивния черен латексов костюм.

Отличителният гащеризон, дело на индийския дизайнер Хари (Harri), имаше надуваеми ръце и крака, които бързо се превърнаха в най-нашумялата визия на вечерта, надделявайки над черния кадифен костюм на Хари Стайлс с огромно цвете от сатенена органза около врата му.

Вижте още: Риана отново е бременна (СНИМКА + ВИДЕО)

Визията на Смит, която включваше и черни ботуши на токчета с платформа, имаше своите почитатели, но също така вдъхнови някои от тях да се пошегуват в социалните мрежи, оприличавайки вида му на НЛО или на „гащите против напикаване“ от популярен скеч на комика Били Конъли. Други се чудеха дали това не е почит към една от най-запомнящите се визии на Дейвид Боуи - блестящия гащеризон с панделка и балони, проектиран от Кансай Ямамото, който Боуи носи през 1973 г.

Дизайнерът на тоалета на Смит - Хари, заяви, че целта на визията е била да се отпразнува естествената форма и „красотата на това да бъдеш себе си“.

„Напоследък след „Unholy“ Сам събираше много хейт коментари относно „техния“ образ на тялото“, каза Хари и добави: „Исках да създам образ, в който хората никога не са виждали Сам“.

Миналата седмица Смит, който използва за себе си полово неутралните местоимения „те/тях“, похвали стилиста Бен Риърдън в Инстаграм, като написа, че той стои зад голяма част от това, което "те" са носили през последните няколко години във видеоклиповете и на червените килими.

„Бен, твоят талант и твоята визия са безпрецедентни в живота ми“, написа Смит и добави: „Ти ме научи на толкова много и ме въведе отново в изкуството и творчеството по начин, който никога не съм мислил, че е възможен. Благодаря ти, че ми помогна да бъда смел и да се забавлявам едновременно. Обичам те и за мен е чест да работя с теб всеки ден“.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама