Още една причина да избереш KWIAT


Още една причина да избереш KWIAT
Снимка: KWIAT

Една таблица, която е сложна само на пръв поглед:

Още от първата колекция на KWIAT очилата минават през специална антиалергична и антибактериална обработка. И както всяко нещо и този метод се развива в положителна насока, за да стигне до момента, в който се появява този антибактериален целулозен ацетатен лист. В неговата направа всъщност е заложена антибактериална защита.

Антибактериалният лист е голямо парче пластмаса, от която се изрязват отделните части на очилата. Антибактериалният целулозен ацетатен лист може да потисне или убие бактериите и дори вирусите върху него. Това е потискане на растежа на микробите и по този начин листът се запазва чист. Притежава високоефективни, широкоспектърни, дългосрочни антибактериални свойства.

Новата колекция на KWIAT се очаква през март 2021 и всяка пластмасова част по всеки един от моделите е направена именно от такъв антибактериален лист произведен от памук.

А част от нея са и моделите…

KWIAT винаги е била марка, която е правила всичко, което може, за околната среда. Затова и опаковките, в които държим и транспортираме очилата, са абсолютно рециклируеми.


Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама