Стилистка разкри кои са най-лошите дрехи за пълни жени


Стилистка разкри кои са най-лошите дрехи за пълни жени
Снимка: iStock

Миранда Холдър е една от най-известните стилистки в световен мащаб, а от известно време се подвизава и като инфлуенсър. Видеата ѝ в социалните платформи доста често засягат и кралския гардероб.

Вижте още: 5 модни находки, в които да инвестирате тази есен

Тя назова най-лошите неща в гардероба на пълните жени. Съответната информация се появи в акаунта ѝ в TikTok, който има 180 500 абонати. Под псевдонима themirandaholder тя сподели, че жените с наднормено тегло често носят тесни дънки, клинове или минижупи, които обаче само подчертават недостатъците на тялото им. „Всъщност такива дрехи ще ви направят непривекателни“, категорична е тя.

Вместо тях стилистката предложи да носите дънки с права кройка или широки панталони, които могат да коригират пропорциите на фигурата. „Просто опитайте тези елементи от гардероба и ще разберете, че ще се чувствате по-уверени в тях“, посъветва тя.

По-рано модисти изброиха кои стари модели облекло ще звучат модерно през есента на 2023 година. Това са големи топли шалове, вълнените якета, „рошавите“ пуловери и якета, както и костюми и тоалети в червен и бордо цвят.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама