Тенденции при палтата тази зима


Тенденции при палтата тази зима

Зимата вече наистина настъпи, а с това дойдоха и терзанията, свързани с намирането на палто, което едновременно да топли и да изглежда стилно.

Този сезон на мода са розовите палта, но не пренебрегвайте и другите цветове, съветват експертите. "Когато търсите онлайн розово палто за вас, опитайте се да не гледате всичко през розови очила, а обърнете внимание на стила, материята и нюансите. С огромното разнообразие на пазара има дрехи за всеки вкус, така че ако не сте префърцунено момиче, пробвайте палта с мъжки силует в наситено розово", съветва модният експерт Джема Картрайт.

Тя предлага няколко варианта за зимно палто. Момчешки палта – те прилепват добре на талията и бедрата и могат да са в различна дължина. Класическият им стил гарантира модерния им вид и през следващите сезони. Те изглеждат страхотно както с работно облекло, така и с прилепнали дънки и блуза в по-неофициален стил.

Широките палта са идеални за носене върху обемисти плетени дрехи или няколко ката дрехи. Можете да им добавите и колан, за да прилепват по-добре на талията. Макси палтата пък са с по-голяма дължина, стават за носене и от двата пола и обикновено прилягат на всякакви дрехи.

Палтата – шушулка правят точно това – обвиват ви в комфортна, уютна прегръдка. Овалните палта са с яйцевидна форма и се наложиха напоследък като нов термин в модната индустрия. Те съчетават в себе си всичко споменато до момента, така че ако при обикалянето на магазините все още не сте открили точно това, което искате, пробвайте овално палто.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота според мен, е да имаш щастливо детство.

Агата Кристи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама