Тенденциите на 2020: Рокля пуловер


Тенденциите на 2020: Рокля пуловер
Снимка: iStock/Guliver

Със сигурност сте забелязали тренда, който се появява навсякъде в Instagram и в онлайн магазините. Роклята пуловер, освен изключително популярна, е и доста уютна. Да, тези плетени модели се оформят като тенденция номер 1 за студените месеци, най-малкото, защото ни позволяват да съчетаем така търсения комфорт с възможността да излезем от нас в приличен вид. А ако има поне едно нещо в модно отношение, на което 2020 ни научи, то е, че всички имаме нужда от „лесни” и мултифункционални дрехи, които да носим с маратонки, токчета и високи ботуши.

Най-голямата полза от роклята пуловер? Позволява ви да покажете извивките си, докато по-плътната тъкан изглажда дребните несъвършенства. Така че ако сте уверени в достойнствата си, можете преспокойно да заложите и на някой ярък цвят като фуксия или огнено червено.

От друга страна, овърсайз моделите с голяма яка сякаш крещят „удобство, комфорт, дом”. А кой би се лишил от тези неща през най-уютния месец на годината?

С интерес установихме, че има модели с копчета, които ни оставят с няколко опции за носене – или като закопчана рокля, или като класическа жилетка върху тениска и дънки.

Последното ни предложение е за макси рокля пуловер, с която няма да усетите нито студ, нито вятър.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама