Тенденциите на 2022: Една обеца


Тенденциите на 2022: Една обеца
Снимка: iStock

Днес ще ви представим една тенденция, които със сигурност ще допадне на жените, които често губят обиците си. Трендът „една обица, ама каква”, както сме го кръстили, ви предлага възможност да съчетаете различни единични обици, продължавайки да ги носите.

Сигурно сте чували максимата на Коко Шанел, че трябва да махнете един аксесоар от себе си, преди да излезете от вкъщи. Обикновено това означава да свалите дългите си обици, за да може да изпъкне колието ви или обратното. Ние ви предлагаме вместо да се разделяте с двете си обици, просто да останете само с една.

Тенденцията на практика е лесна – започнете с една единствена, символична обица и изградете своята история оттам. Първата ви стъпка може да бъде толкова проста, колкото да изберете нещо вдъхновяващо, наситено с талисманена символика. Вече ги няма обществените правила от близкото минало за симетрия и комплектоване - всеки пиърсинг е собствено автономно поле за изява.

Асиметрията продължава да е голям хит на модната сцена и не просто ще намерите жени, които носят обеци само на едното ухо, но и такива в най-различни дизайни, които се балансират по уникален начин.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама